Algemeen

5 favoriete foto’s uit 2018

2019 is alweer een weekje aan de gang. Lekker cliché om te zeggen dat 2018 snel is gegaan, maar het ís ook gewoon snel gegaan. Ik heb veel mooie en leuke shoots gehad in het vorige jaar. Het leek me daarom leuk om even terug te blikken op mijn shoots van afgelopen jaar met mijn 5 favorieten.

Gezellig gezin!

Als eerste moet ik even met deze foto beginnen. Want niet alleen is dit één van mijn favoriete foto’s. Maar ook één van mijn favoriete locaties. Daarnaast was dit een ontzettend leuk spontaan gezin. Ze kwamen zelf met leuke ideeën, waardoor er veel spontane foto’s uit kwamen.
Ook de Schotse Hooglanders lieten zich die dag zien, wat ze erg leuk vonden. Ze zijn zelf met hen op de foto geweest, op veilige afstand natuurlijk!

After Wedding shoot

Dit was echt heel erg bijzonder. Deze mooie mensen waren 10 jaar getrouwd en wilde graag opnieuw trouwfoto’s laten maken. Niet zomaar opnieuw, maar met het complete gezin erbij!

De shoot zelf werd redelijk lastminute ingepland, maar dat was geen probleem. We bespraken hun wensen en wat ik ze kon bieden. Helaas was op de dag zelf het weer iet wat onstuimig waardoor we niet alle foto’s hebben kunnen maken (zoals leuk met een bellenblaas). Gelukkig waren ze wel heel erg blij met de foto’s.

Intieme newborn

Moet ik nu weer zeggen dat deze shoot wederom bijzonder was? Efin, ja het was weer een bijzondere shoot. Deze newbornshoot was fijn, intiem en helemaal relaxed.

De zwangerschap was niet helemaal zoals ze had gehoopt, dus om de geboorte van hun lieve zoontje vast te leggen verzachte dat een hoop. Het was (en is!) een ontzettend lief jochie. Hij bleef lekker rustig liggen en vond het eigenlijk allemaal wel prima.

Mijn newbornshoots zijn meer lifestyle gericht. Ik hou niet zo van de té gemaakte foto’s en dat geldt ook voor mij zeker voor newbornfoto’s.

Mooi zwanger

Naast newbornshoot verzorg ik ook zwangerschapshoots. Ik heb er dit jaar een aantal mooie mogen doen. Maar dit was de meest recentste en ook de grootste uitdaging!
Nu zal je denken, hoezo was dit een uitdaging? Nou, het weer was heel erg grauw, het leek wel of het elk moment kon regenen. Maar als het droog is, gaan mijn shoots gewoon door. Dus deze ook.

Tijdens het bewerken van de foto’s heb ik gewoon een beetje het zonnetje laten schijnen. Hierdoor zijn het toch hele mooie winterse zwangerschapsfoto’s geworden. Waarom zou je in de winter geen fotoshoot doen?

Een zakelijk portret

Vorig jaar maakte ik al een aantal zakelijke portretten. Vanaf dit jaar biedt ik deze dienst, bedrijfsportretten, dan ook officieel aan. Ik kondigde dit al eerder aan in een blogartikel. Maar buiten dat het mijn nieuwe dienst is in mijn aanbod, ben ik ontzettend happy met deze foto. Deze dame heeft écht plezier in haar werk. Ze heeft een super leuke webshop met verantwoord speelgoed voor kinderen en eigen ontwerpen. Tja, ik snap dat je daar ook gewoon helemaal blij van wordt.

Deze foto is trouwens gemaakt in de Velerlei in Tilburg. Dit is een conceptstore waar ze haar artikelen ook offline verkoopt.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiëren mag niet.