Fotoshoot

5 tips voor een geslaagde fotoshoot

Een fotoshoot heb je natuurlijk zo gepland. Maar een beetje voorbereiding is toch het halve werk. De fotograaf zal zich uiteraard ook voorbereiden, daarom is het ook handig als jij je wat voorbereid. Wat kun je zoal doen om goed voorbereid op pad te gaan voor de fotoshoot? Dat vertel ik je in dit artikel!

1: Ben je een meisje of vrouw die wel van make-up houdt? Een laagje extra kan absoluut geen kwaad. Dat pikt de camera makkelijker op en is daarnaast ook nog eens erg mooi.

2: Zorg voor minimaal 2 setjes kleding. Bijvoorbeeld door een jasje of vest mee te nemen, oogt het gelijk heel anders. Ook een ander shirtje kan een leuk verschil maken in de foto’s.

3: Wanneer je met meerdere personen tegelijk op de foto gaat, moet je er op letten dat jullie kleding wel een beetje matcht. Het zou jammer zijn als jullie kleding op de foto gaat vloeken.

4: Varieer gerust tijdens de fotoshoot van houding en gezichtsuitdrukking. Denk bijvoorbeeld aan: draai je hoofd een stukje naar links of rechts, steek je handen in je broekzakken, kijk neutraal of glimlach juist uitbundig. Laat je vooral gaan!

5: Geniet en maak vooral plezier!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiƫren mag niet.