Loveshoot

After Wedding shoot – Na 10 jaar!

De after wedding shoot is echt een opkomende hype, en dat is natuurlijk niet zo gek. Hoe tof is het, als je na een aantal jaar, nog in je trouwkleding past? Dit stel is zelfs al 10 jaar (!!) getrouwd en passen nog in hun trouwkleding. Hoe gaaf is dat? Nog veel leuker is dat ik op hun speciale dag de foto’s mocht maken.

Met het hele gezin

Ik kreeg een telefoontje van de prachtige dame over hun 10 jarig huwelijksjubileum. Ze wilde deze graag vieren met een fotoshoot in hun trouwkleding. Nu heb ik niet een specifiek aanbod als After Wedding, maar wel als Loveshoot wat ook prima daarbij past!
10 jaar geleden trouwden ze in het mooie Zeist, maar zijn naar het zuiden des lands verhuisd. Kregen twee prachtige kinderen en een lieve trouwe hond. Als ze dan toch nog in hun trouwkleding passen, dan willen ze met iedereen op de foto!

Van Breda Centrum tot de polder

We besloten eerst foto’s te gaan maken in Breda centrum. Ze wilden graag een foto bij de kerk, want natuurlijk écht bij Breda hoort. In het centrum maakten we nog wat meer foto’s en al snel vloog de tijd dat we ons moesten haasten naar de polder, waar ze graag de hond mee naar toen nemen.

Een beeldig model

Hun hond is een waar model, hoewel het water bij de polders erg interessant was. Hij staat er toch maar mooi op zo! En na afloop? Sprong hij natuurlijk zo snel mogelijk het water in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiëren mag niet.