• Algemeen

  5 favoriete foto’s uit 2018

  2019 is alweer een weekje aan de gang. Lekker cliché om te zeggen dat 2018 snel is gegaan, maar het ís ook gewoon snel gegaan. Ik heb veel mooie en leuke shoots gehad in het vorige jaar. Het leek me daarom leuk om even terug te blikken op mijn shoots van afgelopen jaar met mijn 5 favorieten.

 • Bedrijfsportretten

  Zoek je nog een goed voornemen voor 2019? Ik start met bedrijfsportretten!

  Zo hey! Dit jaar is wel snel gegaan. Het was een bizar jaar, want getrouwd en mijn bedrijf officieel gestart. En ook nog eens een nieuwbouwhuis gekocht Allemaal een hoop spanningen (wel goede spanningen hoor!). Toch blijf ik bezig met ontwikkelen. Het zou ook niet goed zijn als ik zou stilstaan. Daarom was mijn voornemen om 2019 te starten met een nieuwe dienst, die ik via deze weg alvast aankondig!

 • Algemeen

  5x geslaagde telefoonfoto’s!

  Een foto maken is tegenwoordig erg voor de hand liggend. Eigenlijk heeft iedereen tegenwoordig wel een camera op zak. Namelijk de camera in je telefoon. De camera’s in de telefoons worden steeds beter, dus ook daarmee kun je hele toffe foto’s maken. Maar hoe kun je er voor zorgen dat het ook echt een geslaagde foto wordt? Ik geef je 5 handige tips, waarmee jij een knaller van een foto kunt maken met je telefoon.

 • Vrij werk

  Fotoboekje: Macrofotografie

  Ik fotografeer heel wat af, al jaren lang. Maar sinds dit bedrijf staan het maken van portretten wel bovenaan. Ondanks dat, fotografeer ik ook als hobby nog steeds heel graag. Ik ga er dan lekker een paar uurtjes op uit. Één van mijn favoriete technieken is macrofotografie. Voornamelijk bloemen en planten zijn bij mij een geliefd onderwerp met deze techniek. Aangezien ik jullie eigenlijk alleen maar portretfotografie laat zien, leek het mij leuk om een nieuwe categorie in het leven te roepen. De categorie ‘Vrij werk’ waarin ik dus ook al mijn andere foto’s laat zien. Ik laat gewoon foto’s zien die ik dus in mijn vrije tijd maak in de vorm van een online fotoboekje. Kijk je mee naar mijn macrofoto’s die ik laatst heb gemaakt?

 • Geen categorie

  Hoe je als fotograaf zelf zoekt naar een bruidsfotograaf

  Het is hier een tijdje stil geweest, maar dat was niet zonder reden. Ik ben namelijk in het huwelijksbootje gestapt en daarna lekker genoten van een lange huwelijksreis. Inmiddels ben ik weer helemaal up and running en dus is het ook weer tijd voor een leuk artikel van mijn hand.

  Vandaag wil ik het eens hebben over hoe ik als fotograaf zelf een bruidsfotograaf heb gezocht. Ik kan je alvast verklappen dat ik héél erg kritisch was.

 • Loveshoot

  After Wedding shoot – Na 10 jaar!

  De after wedding shoot is echt een opkomende hype, en dat is natuurlijk niet zo gek. Hoe tof is het, als je na een aantal jaar, nog in je trouwkleding past? Dit stel is zelfs al 10 jaar (!!) getrouwd en passen nog in hun trouwkleding. Hoe gaaf is dat? Nog veel leuker is dat ik op hun speciale dag de foto’s mocht maken.

 • Fotoshoot

  Een gezellige fotoshoot!

  Inmiddels alweer een tijdje geleden wilde deze mooie vrouw graag een fotoshoot komen doen. Ik had eerst een top locatie in gedachten. Maar toen ik daar eenmaal aankwam bleek er een evenement te zijn. Dat was even vervelend. Maar gelukkig heb ik altijd een back-up, dus daar gingen we dan ook naar toe.

 • Fotoshoot

  5 tips voor een geslaagde fotoshoot

  Een fotoshoot heb je natuurlijk zo gepland. Maar een beetje voorbereiding is toch het halve werk. De fotograaf zal zich uiteraard ook voorbereiden, daarom is het ook handig als jij je wat voorbereid. Wat kun je zoal doen om goed voorbereid op pad te gaan voor de fotoshoot? Dat vertel ik je in dit artikel!

error: Helaas, kopiëren mag niet.