Algemeen

De 6 mooiste fotolocaties in de natuur in Brabant

Mijn passie is natuurlijk fotograferen. En dat combineer ik graag met een leuke fotoshoot met jullie in de prachtige natuur. En ik moet zeggen: in Brabant hebben we wel hele mooie plekjes hoor! Het leek mij daarom leuk om mijn favorieten eens op een rijtje te zetten. Kijk je mee?

Mastbos

BRON

 1. Mastbos, Breda
  Het Mastbos in Breda is echt een prachtige plek. Sowieso alleen al de moeite waard voor een flinke wandeling. Maar ook voor de fotografieliefhebbers is dit een prachtig bos. Hou je van macrofotografie? Dan kun je ook zeker hier je hart ophalen.

  Afbeeldingsresultaat voor Kampina
  Kampina

  BRON

 2. Kampina, Boxtel
  De Kampina is ook echt een voorbeeld van een mooi bos. Het is ook best wel een bekend bos hier in Brabant. Hoewel ik er niet kom met mijn fotoshoots, kom ik hier wel graag voor privé foto’s. Want naast dat ik graag portretten maak, ben ik ook iemand die met haar lens op de bloemetjes duikt.

  Foto: Simone Haneveer | Loonse- en Drunense Duinen
 3. Loonse- en Drunense Duinen, Loon op Zand
  Natuurlijk kan ik deze niet overslaan. Het is misschien wel de aller bekendste en ook eentje waar héél erg vaak fotoshoots worden gehouden. Dat is ook niet zo gek, het is er prachtig. Love de zandverstuiving!

  Foto: Simone Haneveer | Surae
 4. Surae, Dorst
  Weer een gebied wat ik niet kan overslaan. Ik kom er regelmatig en ook erg graag. Het is een mooi en zeer afwisselend bosgebied. Ook hier heb je een kleine zandvlakte (wat natuurlijk niks is tegenover de Loonse- en Drunense duinen, maar toch!), water en in augustus prachtige heide in bloei staan. Hier zou je mij best wel eens tegen kunnen komen tijdens een fotoshoot! 😉

  Foto: Simone Haneveer | Vrachelse Heide (telefoon foto)
 5. Vrachelse Heide, Oosterhout
  Nog meer zand? Ja hoor, dat kan! Op de Vrachelse Heide vindt je ook een mooie, redelijk grote zandvlakte. Er staan ook mooie grote en aparte bomen, wat leuk is op beeld. Ook weer een plek waar ik graag kom met mijn fotoshoots.

  Foto: Simone Haneveer | Wandelbos
 6. Wandelbos, Tilburg
  In Tilburg heb je een heel mooi, kleinschalig, bos. Niet alleen erg leuk voor o.a. gezinsfotoshoots, maar ook voor een wandeling met het gezin. Er is ook nog eens een speeltuin aanwezig, waar de kinderen lekker kunnen ravotten. En als je goed oplet en stil bent, kun je hier ook eekhoorntjes spotten!

En dan nu een vraagje aan jou: In welk natuurgebied of bos zou jij wel eens een fotoshoot willen hebben? Laat je reactie hieronder achter.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiëren mag niet.