Fotoshoot

Een gezellige fotoshoot!

Inmiddels alweer een tijdje geleden wilde deze mooie vrouw graag een fotoshoot komen doen. Ik had eerst een top locatie in gedachten. Maar toen ik daar eenmaal aankwam bleek er een evenement te zijn. Dat was even vervelend. Maar gelukkig heb ik altijd een back-up, dus daar gingen we dan ook naar toe.

Shooten in mooi Surae

Doordat we onze locatie op het laatste moment moesten veranderen, begon de shoot iets later. Kan gebeuren, is verder geen probleem! Ik besloot naar Surae te gaan, een mooie locatie bij Rijen.
Zelf kom ik hier dan ook graag om foto’s te maken, en zo ook deze keer.

Even met z’n tweeën

Deze dame was niet helemaal alleen gekomen. Haar man en dochter waren er ook bij. Haar dochter zag het ook wel zitten om even op de foto te gaan. Als een waar model stond ze dan ook voor mijn camera. Super leuk, zulke spontane acties!

Wil jij ook zo’n leuke fotoshoot? Neem dan nu contact op!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiëren mag niet.