Fotograaf Breda

Liefde
Zwangerschap
Newborn
Bedrijfsportret
previous arrow
next arrow
Slider

“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.”
– Matt Hardy

Je bent op zoek naar een fotograaf in Breda maar ziet door de bomen het bos niet meer. Je voelt je overweldigt door de vele keus en weet niet meer waar je naar moet kijken. Mooie foto’s maken doen ze allemaal, maar past het ook bij jou?

Laten we kennis maken. Mijn naam is Simone Haneveer. Als fotograaf in de omgeving van Breda vind ik het ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de fotoshoot. Je moet jezelf kunnen zijn, plezier hebben en genieten van de sfeer tijdens een shoot. Want juist dan krijg je de foto’s die je graag wilt. Ongedwongen en stralend van geluk. Dat is namelijk wat jij graag wilt zien wanneer je terugkijkt naar de foto’s.

Fotograaf in omgeving Breda

Er zijn een aantal prachtige natuurrijke locaties in de omgeving van Breda waar ik graag fotografeer. Want het draait niet alleen om het eindresultaat, maar om de totale belevenis. De prachtige omgeving, het natuurlijke licht en de ongedwongen sfeer die het creëert zijn de perfecte ingrediënten voor een fijne fotoshoot.

Of je nu als geliefden op de foto wilt, of juist met de hele familie. Ik zorg ervoor dat jullie moment wordt vastgelegd zoals het is. Ontspannen, vol liefde en met veel plezier.

Denk jij nu; wauw Simone dit past perfect bij mij? Neem dan snel een kijkje naar de verschillende mogelijkheden qua fotoshoots in omgeving Breda. Of neem direct contact met me op.

Hopelijk tot snel in (omgeving) Breda!

error: Helaas, kopiëren mag niet.