Over Simone Haneveer Fotografie

“De kracht van de perfecte foto is voor mij de personen zo te fotograferen zoals ze zijn.”

Foto’s zijn vaak een mooie herinnering voor anderen. Voor mij is het de uitdaging om daar ook de perfecte herinnering van te maken. 

Fotoshoot op locatie

Ik maak gebruik van de mooie omgeving in de buurt van Breda en Tilburg. Mijn fotoshoot vinden dus altijd plaats op een locatie in deze regio. Als fotograaf maak ik gebruik van natuurlijk licht. Persoonlijk vind ik dat het mooiste en ook het leukste. Ik wissel mijn locaties graag af, dus ik heb meerdere locaties die ik gebruik voor de fotoshoots.

De locaties die ik momenteel gebruik zijn:
Surae, Dorst
Vrachelse Heide, Oosterhout
Floralia Park, Oosterhout (gesloten op zaterdag en zondag in de wintermaanden)
Siertuin Den Overkaent, Gilze (hierbij komen nog entreekosten á €3 p.p.)

In overleg en afhankelijk van de locatie is een andere locatie ook mogelijk. Hier komen reiskosten (á €0,19 per km.) bij.

Welke fotoshoots zijn er mogelijk?

Als fotograaf richt ik mij vooral op gezinnengeliefden, zwangerschap en newborn. Staat jouw perfecte fotoshoot er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.

Maak je je druk om het weer? Dat hoef je niet te doen. Ik hou het nauwlettend in de gaten. En bij slecht weer verplaatsen we je fotoshoot naar een nieuw geschikt moment. Je bent wel sowieso verzekerd van je shoot!

Tijdens de fotoshoot

Ik ontmoet jou of jullie op een mooie plek in de natuur, in de omgeving van Breda en Tilburg. Ik werk graag in de natuur en met natuurlijk licht. Dat vind ik

persoonlijk het allermooist op de foto. We wandelen langs mooie plekken en ik schiet uiteraard mooie foto’s van jou. Ook mag jij zelf ideeën aankaarten (graag zelfs!). Dit is niet alleen leuk voor mij, maar ook zeker voor jou.

Na de fotoshoot

Zodra ik thuis kom zet ik meteen de foto’s op mijn computer, want ik ben maar wat nieuwsgierig. Natuurlijk kan ik op mijn schermpje op mijn camera al zien wat ik heb gemaakt, maar op de computer vind ik het veel fijner. Daarna ga ik snel aan de slag met het bewerken van de foto’s. Per fotoshoot bekijk ik welke foto’s ook geschikt zijn in zwart-wit. Het kan dus voorkomen dat je van 1 foto twee versies ontvangt. Dit doe ik omdat smaak ontzettend verschillend is en bied ik beiden versies aan. De bewerkte foto’s kun je verwachten binnen ongeveer 14 dagen. Je krijgt hiervoor een persoonlijke pagina (met wachtwoord) op mijn website, waar je een preview van de fotoshoot al vorens op je gemak kunt bekijken. Na ontvangst van jullie betaling (hiermee ga je akkoord met de preview en de bewerkte foto’s), stuur ik alle bewerkte foto’s zonder watermerk via WeTransfer naar jullie toe.

error: Helaas, kopiëren mag niet.