Algemeen

Wat zal ik niet zo snel fotograferen?

Ik fotografeer vrijwel alles wat los en vast zit. Want ook in mijn vrije tijd pak ik nog wel eens mijn camera. Fotograferen vind ik gewoon super leuk! Toch zijn er bepaalde onderwerpen die ik niet zo snel vast zou leggen op de gevoelige plaat.
Vandaag vertel ik je wat ik niet zo leuk vind om te fotograferen en waarom dat zo is.

 1. Architectuur
  Misschien is dit wel heel erg voor de hand liggend, maar ik hou gewoon niet zo heel erg van architectuur. Ook de foto’s zelf spreken mij nooit zo aan eigenlijk.

  Leuven – Simone Haneveer
 2. Boudior 
  Mocht je niet weten wat dit is, dit zijn foto’s in lingerie maar dan niet seksgerelateerd. Het kan echt heel mooi zijn hoor, maar het is gewoon niet zo mijn ding.
 3. Straatfotografie
  Hoewel ik vaak deze foto’s ontzettend bewonder maak ik ze zelf eigenlijk vrijwel nooit. Ik heb in het verleden in Brussel ooit op straat foto’s gemaakt. Maar dat was relatief makkelijk omdat niemand mij kende en ik had een flinke telelens bij me. Maar als ik eerlijk ben, vind ik dat gewoon best wel eng. Wie weet stap ik ooit nog over deze angst heen, want het zijn wel gave foto’s!
 4.  Auto’s
  Bij dit punt is misschien niet zo heel erg veel uitleg nodig. Auto’s zijn mijn vervoersmiddel om bij een locatie te komen, en sommige vind ik best mooi, maar daar houdt het dan ook wel bij op.

  High-key
  High-key – Simone Haneveer
 5. High-Key
  High-key is de tegenstelling van low-key. Hoewel ik low-key héél gaaf vind, zal ik high-key niet snel gebruiken. Vorig jaar heb ik nog wel een fotoserie gemaakt in high-key. Dat was wel heel tof. Maar het is voor mij vrij sporadisch.
 6. Trouwfotografie
  Dit is wel een puntje apart, want het lijkt mij ontzettend gaaf om te doen. Maar het is vooral om gezondheidsredenen dat ik deze shoots niet doe. Vaak zijn het hele lange dagen, wat niet haalbaar is voor mij. Daarnaast weet ik hoe belangrijk die foto’s zijn, je kunt ze nooit meer overnieuw doen. Het moet dus in één keer lukken. De druk ligt bij deze fotografie enorm hoog. Ik probeer zoveel mogelijk stress te vermijden omdat dit mijn klachten weer kan verergen.

Nu ben ik wel benieuwd of jij ook graag fotografeert en je misschien wel kan vinden in mijn lijstje? Of juist helemaal niet? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiëren mag niet.