Newborn

Welkom lieve Daan!

Een tijdje geleden had ik weer een super leuke newbornshoot op de planning staan. Ik mocht naar Daan. De zwangerschap was helaas niet zo fijn, maar gelukkig is de kleine man er dan eindelijk en mocht ik hem fotograferen.

Tevreden

Daan is echt zo’n zoet mannetje. Hij was zo tevreden. Enorm schattig natuurlijk. Ik liet hem lekker op zijn natuurlijke manier liggen en maakte foto’s.

Zo moe

Hij was stiekem wel moe, maar slapen? Dat wilde hij echt niet met zo’n zwart gevaarte voor zich, haha! En als hij bijna sliep en ik weer met mijn camera kwam, dan gingen zijn oogjes weer wagenwijd open. Maar ach, zijn ogen mogen dan ook best gezien worden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiƫren mag niet.