Bedrijfsportretten

Zoek je nog een goed voornemen voor 2019? Ik start met bedrijfsportretten!

Zo hey! Dit jaar is wel snel gegaan. Het was een bizar jaar, want getrouwd en mijn bedrijf officieel gestart. En ook nog eens een nieuwbouwhuis gekocht Allemaal een hoop spanningen (wel goede spanningen hoor!). Toch blijf ik bezig met ontwikkelen. Het zou ook niet goed zijn als ik zou stilstaan. Daarom was mijn voornemen om 2019 te starten met een nieuwe dienst, die ik via deze weg alvast aankondig!

Bedrijfsportretten die het verhaal al vertellen

Ja, ik ga mij ook richten op bedrijfsportretten! En niet zomaar bedrijfsportretten. Mijn visie is dat een foto al een verhaal kan vertellen. Voor jouw bedrijf is dat minstens zo belangrijk. Daarom kom ik voor de portretten bij jou langs! Dat laat dan niet alleen een beeld van jou zien, maar ook van jouw bedrijf.

Tevens zijn je klanten natuurlijk ook nieuwsgierig naar jouw werkomgeving. Een kijkje achter de schermen vinden ze eigenlijk altijd wel leuk. Dus waarom dan ook niet een toffe shoot in je eigen werkomgeving? Dat dacht ik dus ook!

Geen vaste werkplek?

Niet alle kleine ondernemers of zzp’ers hebben een vaste werkplek. Sommige zitten heerlijk aan de keukentafel te werken (net als ik 😉 ). Daar is zeker niks mis mee! We gaan dan gewoon op zoek naar een locatie die zowel bij jou, als bij jouw bedrijf past. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooie openbare ruimte of lekker in de natuur.

Waarom pas in 2019?

Het nieuwe jaar staat voor mij altijd voor een nieuw begin. Waarom zou jij dan als bedrijf niet ook een nieuwe start maken met nieuwe frisse bedrijfsportretten? Zo groeide mijn idee eigenlijk al snel dat de lancering in het nieuwe jaar zou plaats vinden. Je hoeft trouwens niet tot januari te wachten, je kunt je afspraak voor je nieuwe bedrijfsportretten nu al maken!

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiëren mag niet.