Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot met Anouschka!

Toen Anouschka mij benaderde om een zwangerschapsshoot te doen, hoefde ik daar natuurlijk niet over na te denken. De zwangerschap is een enorm bijzondere periode, niet altijd makkelijk, zoals in haar geval. Daarom is het heel belangrijk om de mooie momenten even vast te leggen.

In principe reis ik niet door stad en land voor een zwangerschapsshoot, maar omdat Anouschka niet de mogelijk had om te reizen naar het mooie zuiden, ben ik naar haar toe gegaan. Aan de rand van het water bij het mooie Vuren hebben we dan ook een geslaagde shoot gehad. Wel iets korter dan wat ik normaal hanteer, maar omdat Anouschka helaas niet een droomzwangerschap heeft, ben ik daarin heel flexibel. En als je het mij vraagt heeft ze in elk geval mooie foto’s om er aan terug te denken.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Helaas, kopiƫren mag niet.